Xpel

Produktoversikt 

XPEL ULTIMATE PLUS 

En nesten usynlig uretanfilm. Det beskytter kjøretøyets maling mot stygge skader og maksimerer videresalgsverdi. Noen av funksjonene inkluderer selvheling, flekkmotstand og overlegen optisk klarhet. 

XPEL STEALTH 

Endelig en malingsfilm som gir ekte beskyttelse mot satinmaling. Laget av en satinfinish versjon av samme bevist klar polyuretan som vår XPEL ULTIMATE ™ film. 

XPEL TRACWRAP 

En rimelig midlertidig beskyttelse løsning som gir vei slitasje dekning. Installer det selv på mindre enn 45 minutter og fjern det på mindre enn 5. 

XPEL XTREME 

XPEL XTREME ™ er designet for minimal visuell innvirkning, og gir et bransjeledende nivå av optisk klarhet. Mangelen på tekstur sikrer at beskyttelsesfilmen er praktisk talt usynlig. 

XPEL ARMOR 

Med beskyttelsesbeskyttelse på 13 mil (.013 ") er dette malingsbeskyttelsesproduktet bygget for terreng, kommersiell og industriell kjøretøy. Den tåler det verste av straffen. 

XPEL-lakkbeskyttelsesfilm fungerer som et usynlig lag av rustning over bilens finish. Vår krystallklare, energiabsorberende polyuretanfilm er dataskåret fra en database med presisjonsmaler som er spesifikke for din bil, og deretter trygt bundet til de sårbare malte overflatene som gir opptil ti års garantert beskyttelse. XPEL er 100% trygt fjernbar på fabrikkmaling og gir all den beskyttelsen du trenger med ingen av peeling, cracking, yellowing og blistering som kan skje med andre mindre avanserte filmer på markedet. 


Kjør bilen din med tillit!

price

kr

Bestill nå