Age Stop

SPESIFIKASJON FOR AGE STOP
Patentert metode som inneholder UV-hemmere som gir ekstra beskyttelse mot bleking og misfarging.
ISO-9001ct-RGB-RED-e1391615040574
ISO9001 cert

Produsert i samsvar med kvalitetsstandarden ISO9001
Produsert i USA av CGI International.
Den nyeste nanopartikkel-teknologien.
Vannbasert og miljøvennlig, biologisk nedbrytbart.
Det er et enkelt svar på hvorfor vi ønsker å forhindre aldring av interiør. ColorGlos forretningsidé har i 40 år vært basert på å hjelpe kundene våre slik at interiørene deres holder lenger.
Vi påstår ikke at en Age Stop-behandling varer evig, men hvis du bryr deg om eiendelene dine, vil «Age Stop» være et naturlig alternativ. ColorGlo vil fortsatt tilby restaurering og reparasjon, men forhåpentligvis mye senere enn i dag. Vi er vant til å se at interiørene våre blir utsatt for bleking, flekker og slitasje. Alt som brukes, blekes og slites. Hvis uhellet er ute, oppstår det skader som riper, flekker eller brennmerker. Av og til er det tilstrekkelig med en grundig rengjøring for at det skal bli fint igjen. Men med tiden er det umulig å unngå slitasje og at farger blekes. Det er det Age Stop motvirker. Interiøret ser nytt ut lengre. Kjemikerne våre ved Color Glo i Minneapolis har arbeidet hardt for å lage et slikt produkt. Det har blitt mulig på grunn av 40 år med erfaring.

KONTAKT OS
Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om vårt franchise konsept, er du velkommen til å kontakte oss. Klikk her for å lese mer om hvordan du kontakter oss.

AGE STOP gir ekstra beskyttelse mot

Bleking
Flekker
Riper og slitasje på hardplast og paneler
Lukt
AGE STOP beskytter ikke mot

Skader som skyldes dyr
Sprekker i vinyl, plast og dashbord
Hard slitasje over lang tid
Bevisst hærverk

price

kr 8000

Bestill nå